Hello everybody, it's Louise, welcome to our recipe site. Today, I will show you a way to make a special dish, Recipe of Award-winning Pizza à la pâte de pommes de Terre. It is one of my favorites. This time, I am going to make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.
In regards to cooking healthful meals for our own families, there is always some amount of dissention among the positions. The fantastic thing is that there are recipes that are very healthy but the healthful temperament of those recipes is somewhat concealed. What they do not know in such instances shouldn't bring harm their manner (outside allergies, which should not be discounted ).
Healthy cooking is often difficult because most people don't want to spend time preparing and planning meals that our families refuse to eat. At precisely the same time, we need our own families to be healthier so that we are feeling compelled to master improved and new ways of cooking healthy foods for the family to enjoy (and regrettably in some instances scorn).
There are numerous who will argue that cooking healthy food costs more than cooking the prepackaged meals that pack on the additives and calories. The fact of the matter is that when you compare the expenses with the medical bills for their future for a failure to accomplish this, they seem rather slight when compared. Yes, very good food costs more money. In many cases, that's a very simple fact of everyday life. But by learning portion control and eating the appropriate portions you may realize that you are actually spending less you adjust to the proper levels of food which you need to be consuming in order to maintain a balanced and busy lifestyle.
Many things affect the quality of taste from Pizza à la pâte de pommes de Terre, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pizza à la pâte de pommes de Terre delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Pizza à la pâte de pommes de Terre is 1 personne. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
To begin with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can have Pizza à la pâte de pommes de Terre using 14 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.
La Pizza est un classique de toutes les cuisines ; les grands comme les petits l'adorent ! On la retrouve à toutes les saveurs et dans toutes les déclinaisons possibles. Mais une pizza où la pâte traditionnelle est remplacée par des pommes de terre, est plus qu'originale. Une très belle découverte. Vos convives seront surpris et ravis de cette variante. A vous de l'adapter en fonction de vos envies, de vos goûts et de votre humeur !
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Pizza à la pâte de pommes de Terre:
- 1 à 2 pommes de terre (selon la taille)
- 2 cuillères à soupe parmesan râpé
- Sauce tomate en tube (2 cuillères à soupe)
- Origan frais ou en poudre
- 1 brin de Romarin
- Basilic frais (optionnel décoration)
- 5 tomates cerise
- 2 mini poivrons colorés
- 1 mini concombre
- 10 billes de Mozzarella
- Quelques pignons de Pin
- 1 œuf
- 2 tranches de Jambon cru
- Huile d'Olive
Instructions to make to make Pizza à la pâte de pommes de Terre
- Lavez bien les pommes de terre et bien les sécher. Coupez-les en tranches assez fines sans les éplucher à l'aide d'une Mandoline. Dans une poêle avec un peu d'huile, déposez vos tranches de pommes de terre légèrement superposées en partant des bords extérieurs de la poêle pour former un cercle. Saupoudrez le tout de parmesan râpé et faites cuire à couvert pendant 5 minutes. Mettez le feu assez fort pour que les pommes de terre dorent et se tiennent bien sans les faire brûler.
- Pendant ce temps, préparez les autres légumes, les couper en fines rondelles. Pour les tomates coupez-les en deux. Baissez le feu et ajoutez la sauce tomate (en l'étalant bien sur toutes les tranches de pommes de terre). Déposez tous vos légumes sur toute la surface et saupoudrez d'Origan. Ajoutez les billes de Mozzarella au centre afin de former un petit cercle (emplacement pour l'œuf). Couvrez à nouveau votre poêle et laissez cuire environ 5 minutes à feu doux.
- Cassez un œuf au centre de la Mozzarella, parsemez à nouveau d'Origan, ajoutez quelques pignons de Pin et déposez un brin de Romarin. Couvrez à nouveau votre poêle et laissez cuire environ 5 à 7 minutes à feu doux. L'idéal c'est que le jaune de l'œuf soit légèrement coulant.
- Lorsque c'est cuit, ajoutez sur le dessus les tranches de Jambon cru coupées en deux et des feuilles de Basilic. Retirez votre Pizza délicatement de la poêle en la faisant glisser sur une assiette. Attention manipulation assez difficile... Pour un peu de fraicheur, n'hésitez pas à accompagner cette Pizza surprenante d'une salade verte. Pour ma part j'ai préparé une salade croquante avec le reste des légumes et du Basilic. Bonne dégustation !
You will also discover as your experience and confidence grows that you will see your self increasingly more often improvising when you proceed and adjusting meals to meet your personal preferences. If you'd like more or less of ingredients or would like to produce a recipe somewhat less or more hot in flavor that can be made simple adjustments along the way so as to achieve this goal. Put simply you will start in time to create snacks of one's very own. And that is something which you won't necessarily learn when it comes to basic cooking skills to novices but you would never know if you did not master those basic cooking skills.
So that is going to wrap this up for this special food Steps to Make Favorite Pizza à la pâte de pommes de Terre. Thank you very much for reading. I'm confident you can make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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