Recipe of Perfect Tourtes au Boeuf

Tourtes au Boeuf

Hey everyone, hope you are having an amazing day today. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Recipe of Ultimate Tourtes au Boeuf. It is one of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

In regards to cooking, it's crucial to keep in mind that everyone else started somewhere. I do not know of one person who was born with a wooden cooking spoon and all set. There's a great deal of learning that must be completed as a way to be a prolific cook and there is obviously room for improvement. Not only would you will need to start with the basics in terms of cooking however, you nearly need to begin again if understanding how to cook a new cuisine such as Chinese, Chinese, Thai, or Indian food.

The same is true for lunches once we often add to a can of soup or box of macaroni and cheese or some other similar product instead of putting our creative efforts into creating a quick and easy yet delicious lunch. You will see many thoughts in this report and the expectation is that these ideas will not only enable you to get off to a fantastic beginning for finishing the lunch rut we all seem to find ourselves at at a certain time or another but and to test new things all on your own.

For all those that are expecting to incorporate healthy cooking customs into their everyday routines, there are no more resources available than previously to be able to help you in those endeavors. It is possible to search for the assistance of a qualified nutritionist, so your doctor can provide advice, you can find all types of books on healthy eating, cooking, and alive at the community library, and the world wide web is an outstanding source of most kinds of advice once it comes to leading a healthy life style throughout.

Many things affect the quality of taste from Tourtes au Boeuf, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Tourtes au Boeuf delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Tourtes au Boeuf is 2-3 personnes. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Tourtes au Boeuf estimated approx 4h 40min.

To get started with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have Tourtes au Boeuf using 19 ingredients and 17 steps. Here is how you cook it.

#monlivredecuisine

Ingredients and spices that need to be Get to make Tourtes au Boeuf:

  1. Tourtes
  2. 1 rouleau - Pâte Brisée
  3. 700 g - Jaret de Veau à l'Os
  4. 1 cuillère à soupe - Poudre d'Oignons
  5. 2 cuillères à soupe - Fond de Veau
  6. 1 cube - Demi Glace
  7. 750 ml - Eau
  8. 2 cuillères à café - Maizena
  9. 1 cuillère à soupe - Eau
  10. 1/2 cuillère à café - Glutamate Monosodique
  11. Purée
  12. 6 - Pommes de Terre
  13. Beurre
  14. Lait
  15. Noix de Muscade
  16. Poivre
  17. Sel
  18. Légumes
  19. 200 g - Petits Pois

Steps to make to make Tourtes au Boeuf

  1. Préparation de la Viande : Séparer l'OS de la VIANDE - Couper la VIANDE en petits dés de 1 cm de côté - Retirer la MOELLE de l'OS et la passer au Hachoir
  2. Préparation du Bouillon : Dans une Cocotte de 3L verser 750ml d'EAU et faire bouillir sur feu doux - A ébullition ajouter 2 cuillères à soupe de FOND DE VEAU et de POUDRE D'OIGNONS, 1 cuillère à soupe de DEMI-GLACE et la MOELLE broyée - Homogénéiser leeM tout pendant 5 minutes
  3. Cuisson du Jaret de Boeuf : Ajouter les dés de Boeuf et les 3 feuilles de LAURIER - Mélanger et attendre la réebulition - Laisser mijoter à feu doux et à couvert pendant 4h en remuant de temps en temps
  4. Après cuisson : Seprarer les DÉS DE VIANDE du BOUILLON avec un Passoire grossière et les réserver dans des Récipients séparés
  5. Préparation de la Sauce : Retirer le GRAISSE en surface de la SAUCE - Remettre le BOUILLON dans la Cocotte et le faire réduire 10 minutes sur feu moyen - Diluer 2 cuillères à soupe de MAÏZENA dans 1 cuillère à soupe d'EAU - Ajouter le mélange MAÏZENA-EAU pour épaissir la SAUCE
  6. Préparation de la Viande : Efiler la VIANDE avec une Fourchette - Ajouter 7 Louches de SAUCE, 1/2 cuillère à café de GLUTAMATE MONOSODIQUE et mélanger le tout - La VIANDE peut être conservée au Réfrigérateur dans une Boîte hermétique
  7. Finissage Sauce : Filtrer la sauce une seconde fois a travers une Passoire fine - La SAUCE peut être conservée au Réfrigérateur dans un Bocal
  8. Preparation des Tourtes : Faire fondre une noisette de BEURRE dans 4 petits Moules - Etaler à l'intérieur des Moules à l'aide d'un Essuie Tout - Étaler la PÂTE BRISÉE - Pour le dessus des Tourtes, placer un Moule sur la PÂTE et découper un cercle tout autour puis faire un trou au centre avec une Paille - Pour le fond des moules, découper un cercle tout autour en rajoutant au rayon du cercle la hauteur du Moule - Placer la PÂTE à l'intérieur du Moule en pressant sur les rebords et cannelures
  9. Remplissage et Fermeture des Tourtes : Remplir de VIANDE chacunes des Tartelettes - Casser un ŒUF dans un Ramequin, y ajouter 1 cuillère à soupe de LAIT et mélanger - Avec un Pinceau badigeonner les rebords de la PÂTE dans les Tartelettes avec ce MÉLANGE - Poser le DESSUS des tourtes en pressant sur les rebords pour les joindre - Badigeonner le DESSUS des Tartelettes avec le MÉLANGE
  10. Réchauffage de la Sauce (Pendant la Cuisson des Tourtes) : Dans le Bocal contenant la SAUCE, retirer la couche supérieure de gras - Mettre la SAUCE dans une Casserole et faire chauffer sur feu très doux pendant 30 minutes - Réserver au chaud
  11. Cuisson des Tourtes : Placer les TOURTES à cuire dans le Four à 170°C pendant 40 minutes
  12. Cuisson des Pommes de Terre (Pendant la Cuisson des Tourtes) : Mettre les 3 POMMES DE TERRE 5 min au Four micro-ondes à puissance 1000W dans un sac de cuisson - Retourner le sac et refaire chauffer pendant 5 min à puissance 1000W - Laisser refroidir 5min dans le sac puis Epelucher les POMMES DE TERRE - Mettre 3 cuillères à café de BEURRE dans une Petite Cocotte - Passer les POMMES DE TERRE au Presse-purée dans cette Cocotte.
  13. Préparation de la Purée (Pendant la Cuisson des Tourtes) : Affiner la purée et mélanger avec le BEURRE à l'aide d'une Spatule - Rajouter du LAIT, SALER, POIVRER et mettre la NOIX DE MUSCADE moulue puis remélanger - Réserver la PURÉE dans une petite Cocotte et la maintenir au chaud sur feu très doux
  14. Cuisson des Petits Pois (Pendant la Cuisson des Tourtes) : Dans une Petite Casserole faire bouillir de l'EAU - Écosser les PETITS POIS - Une fois l'ébullition atteinte passer sur feu doux à moyen pour faire fremir l'EAU et ajouter les PETITS POIS dans l'EAU - Faire cuire pendant 15 minutes
  15. Dressage : Dans une Assiette, placer la PURÉE, puis 1 à 2 TOURTES, puis les PETITS POIS - Couvrir les TOURTES et la PURÉE de SAUCE
  16. Conservation : Conserver la PURÉE, les PETITS POIS, la SAUCE et les TOURTES dans des Boites Hermetiques séparées - Pour Réchauffer les TOURTES, les passer au Micro-ondes à 300W pendant 7 minutes puis au four à 180°C pendant 10 minutes - Pour réchauffer la SAUCE, la passer au Micro-ondes à 300W pendant 3 minutes jusqu'à ébullition

It's those tiny measures you take towards your aim of cooking healthy foods for the family that will matter a lot more than any leap. Before you realize it you will discover that you have greater energy and a better sense of overall health than you'd have envisioned before changing your eating habits. If that is not enough to encourage you nevertheless, you could always check out the excuse to shop for new clothes after you drop a size or 2.

So that's going to wrap it up for this special food Recipe of Award-winning Tourtes au Boeuf. Thank you very much for reading. I am confident you will make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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